loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

ROS Automotive

‘Specialist in nieuwe en jong gebruikte auto’s’

Ons motto

"Wij zijn er voor ieder type klant", dat is ons motto. Van het moment dat u voor het eerst binnenstapt tot de aflevering van uw droomauto zult u dit merken. Wij maken het mogelijk en zorgen ervoor dat u tijdens het gehele proces niets tekortkomt. De manier waarop auto’s worden getoond in de showroom, onze manier van communiceren en de lekkere koffie die op u staat te wachten, u voelt zich speciaal bij ROS.

Content Image 2

Full service concept

Met ons full service concept onderscheiden we onszelf van concullega’s. Wij geven klanten de mogelijkheid een auto aan te schaffen of financieren, daarnaast bieden wij ondernemers de kans direct extra vermogen te creëren door middel van sale & leaseback.

Zowel particulier als zakelijk

Wij zijn er voor zowel de particuliere als zakelijke rijder. Alle aangeboden auto’s zijn onderworpen aan een grondige inspectie, zijn motorisch in optimale staat en alle documentatie is aanwezig. Wij verkopen niet alleen auto’s, wij verkopen zekerheid. Ook wanneer uw droomauto niet vindbaar is binnen onze huidige collectie kunnen we u door middel van een zoekopdracht helpen.

Een hecht team dat altijd voor u klaarstaat, ons uitgebreide internationale netwerk waarmee we in nauw contact staan en prachtige auto’s met verschillende financieringsmogelijkheden maken ons de partij die u nodig heeft. Wij leveren droomauto’s, geluk en vrijheid.

ROS, zekerheid met een glimlach.

Content Image 4
Morgen Internet - Zorgeloos website