loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Onze services

Hieronder leest u meer over onze service inkoop. U vindt onderaan de pagina direct onze contactgegevens zodat u bij vragen of interesse snel geholpen kunt worden.

Uw auto verkopen?

Naast het aankopen van een occasion kunt u bij ROS automotive ook terecht voor het verkopen van uw auto. De omstandigheden veranderen, bent op zoek naar een verbetering wat betreft comfort of hebt andere wensen. Wat de reden ook mag zijn voor de aanschaf van een nieuwe auto, u wilt eerst uw huidige auto verkopen.

Onze specialisten zullen na aanmelding van uw bezichtigingsafspraak de auto onderwerpen aan een inspectie. Hierbij wordt gekeken of de auto technisch in goede staat verkeert, de carrosserie in orde is en of alle documentatie klopt.

Content Image 1

Marktconforme prijzen

Wanneer alles in orde is, doen onze specialisten een bod en wordt de auto bij akkoord overgenomen door ROS automotive. Bij ROS worden enkel auto’s ingekocht waar we volledig achter staan. We bieden altijd marktconforme prijzen.

De service die wij bieden aan mensen die een auto kopen, bieden we vanzelfsprekend ook aan de mensen die een auto aan ons verkopen. U staat bij ons op één.

Plaats inkoopverzoek

Morgen Internet - Zorgeloos website