fbpx

De Sale and Lease Back constructie

Extra kapitaal nodig? En het liefst zo veel mogelijk ontzorgd worden? Verkoop dan uw auto(‘s) en/of bedrijfswagen(s) en lease ze terug via ROS finance. Op deze manier heeft u direct extra kapitaal in handen en kunt u dat besteden aan uw core business. Daarnaast wordt u volledig ontzorgd en betaalt u alleen een vast bedrag per maand.

Er zijn diverse redenen denkbaar om afstand te nemen van uw eigen auto(‘s) en/of bedrijfswagen(s). U kunt bijvoorbeeld te weinig tijd hebben voor essentiële zaken in uw bedrijfsvoering of u bevindt zich in onzekere economische tijden. U weet echter goed waar u, met uw bedrijf heen wilt. U wilt meer gemak, een betere budgettering van mobiliteit en uw financiële ratio’s verbeteren. De effectieve en betrouwbare oplossing voor u is: Sale & Lease Back.

Voordelen Sale & Lease Back

  • Verbetering van uw solvabiliteit, toename liquide middelen
  • Alle comfort van Financial Lease
  • Vast maandtarief, dus uitstekend budgetteerbaar
  • U blijft (economisch) eigenaar van de auto

We kopen met deze slimme teruglease-constructie een auto van u over tegen een eerlijke prijs.

Ideaal voor de ondernemer

Het is niet verwonderlijk dat Sale & Lease Back vaak wordt toegepast in het bedrijfsleven. Het verkopen en terugleasen van uw auto(‘s) en/of bedrijfswagen(s) betekent dat ze van uw balans verdwijnen. De kosten voor het gebruik van auto’s kunnen direct op de winst- en verliesrekening worden geboekt. Uw afschrijvingen vallen daarnaast ook lager uit.

Interesse? We helpen u graag

Wilt u meer weten over Sale & Lease Back? Onze leaseadviseurs geven u graag een vrijblijvend advies op maat. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Terug naar overzicht