fbpx

Leasen bij ROS automotive

Financial Lease

Wat is Financial Lease?

Financial lease is een interessante financieringsmogelijkheid voor ondernemers. Het is als het ware te vergelijken met het afsluiten van een hypotheek op een huis: u koopt een auto op afbetaling en bepaalt zelf het maandelijkse bedrag dat u aflost, afhankelijk van de looptijd van uw financial lease contract. In de tijd dat u de auto rijdt, bent u gewoon eigenaar van de auto, wat vele financiële voordelen met zich meeneemt.

Waarom Financial Lease?

Voor veel ondernemers is een auto of bedrijfswagen onmisbaar voor de bedrijfsvoering. Wilt u met de aanschaf van uw nieuwe auto een flinke aanslag op uw werkkapitaal en liquiditeit voorkomen? Schaf dan uw nieuwe auto aan met financial lease en profiteer van vele voordelen:

1. U bent de eigenaar van de leaseauto

U wordt met financial lease economisch eigenaar van de leaseauto. De leaseauto komt op de balans te staan en rente en afschrijvingskosten zijn dus fiscaal aftrekbaar.

2. U heeft recht op terugvordering van de BTW

Bij de aanschaf van een leaseauto met financial lease heeft u recht op terugvordering van BTW. In sommige gevallen heeft u mogelijk ook recht op investeringsaftrek.

3. U betaalt een vast maandtermijn

Financial lease is één van de meest transparante en duidelijke leaseconstructie die er zijn. U bepaalt de looptijd van uw financial lease contract en betaalt vervolgens een vast maandtermijn.

Met financial lease kunt u op korte termijn voordelig in uw eigen (bedrijfs-)auto rijden. U behoudt het vermogen binnen uw onderneming waardoor er ruimte ontstaat voor andere investeringen. Uw onderneming blijft groeien!

Auto aanschaffen met Financial Lease

U kunt bij ons zeer voordelig en gemakkelijk een occasion aanschaffen met financial lease. Bekijk het aanbod met occasions op onze website en vraag vrijblijvend een proefrit of offerte aan.

Tweedehands auto: Leasen vs. kopen

Het kopen van een occasion lijkt in eerste instantie altijd goedkoper dan leasen. U betaalt namelijk geen rente. Het grote nadeel is echter dat u het uitgegeven geld niet meer kunt investeren in uw bedrijf. Het kopen van een tweedehands auto kan daardoor consequenties hebben op de groei van uw onderneming. Met financial lease heeft u dit risico niet.

Benieuwd welke optie voor u interessanter is? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van financial lease of het direct kopen van een auto.

Bereken uw maandelijkse
leasebedrag! 
Of u uw auto nu in onze leasevoorraad, via Marktplaats of bij een ander autobedrijf heeft gezien: via ROS finance kunt u elke auto finacieren met financial lease. Bereken het bedrag dat u per maand betaalt aan uw leaseauto.
Particulier
Zakelijk
Maandelijks
0
Bruto kredietbedrag:
Kredietvergoeding client:

Hoe werkt de financial lease calculator?

Met de financial lease calculator kunt u berekenen wat uw maandelijkse leasetermijn is.

Leasebedrag

Het leasebedrag is het bedrag dat u wilt financieren. Voer hier de volledige aanschafprijs van uw gewenste auto in, eventueel verminderd met uw aanbetaling of inruil van uw vorige auto.

Slottermijn

Bepaal met welk extra bedrag u de laatste termijn wilt voldoen. Dit is niet verplicht, maar kan uw maandelijkse lasten natuurlijk aanzienlijk verlagen.

Looptijd

Binnen hoeveel tijd wilt u uw financial lease contract volledig afgelost hebben? De maximale looptijd bedraagt 72 maanden.

N.B.: Acceptatie zonder jaarcijfers behoort tot de mogelijkheden.

Waarom ROS automotive?

Persoonlijk, betrokken en ervaren. Of u nu een zakelijke rijder of consument bent… wij staan graag voor u klaar.

Full service autobedrijf
Diverse, unieke financieringsmogelijkheden
Uw auto voor de deur afgeleverd
Lees meer over ons