fbpx

Occasions

Uw selectie
Leasebedrag (p/m) (€)
Min.
Max.
Merk
Brandstof
Transmissie
Model

Occasions ROS automotive

Op zoek naar een geschikte occasion voor zakelijk of privé gebruik? Dan bent u bij ROS automotive in Veenendaal aan het juiste adres. Op onze website vindt u diverse occasions van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Ons team staat graag voor u klaar om u van dienst te zijn bij de koop of het leasen van een tweedehands bedrijfswagen of personenauto.

Wij onderscheiden ons van andere autobedrijven door diverse financieringsmogelijkheden voor uw occasion aan te bieden:

  • Direct betalen
  • Financial lease
  • Sale & Leaseback

Welke occasion kies ik?

Hulp nodig bij het vinden van uw ideale occasion? Schakel dan ROS automotive in en wij helpen u graag bij de zoektocht naar de perfecte bedrijfswagen of personenauto. Deel uw wensen en eisen met ons, wij gaan in ons uitgebreide netwerk op zoek naar de occasion die bij u past en leveren deze af bij uw voordeur.

Occasion kopen bij ROS automotive

Wanneer u een occasion koopt, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat u hier nog jarenlang plezier van kunt hebben zonder direct tegen gebreken aan te lopen.

Voordat een occasion op onze website verschijnt, heeft deze een grondige technische keuring doorstaan. Eventuele mankementen of gebreken worden uiteraard gemeld, net als informatie over het aantal eigenaren en eventueel schadeverleden. Zo weet u altijd waar u aan toe bent wanneer u een occasion koopt of least bij ROS automotive.

Occasion financieren met financial lease

Een occasion aanschaffen voor zakelijk gebruik? Dan kan financial lease een interessante optie voor u zijn. Of u nu een startende ondernemer bent of al jarenlang onderneemt, de aanschaf van een occasion is altijd een grote investering.

Met financial lease hoeft u het totale bedrag voor een occasion niet in één keer te betalen, maar betaalt u elke maand een vast bedrag voor uw occasion. Aan het einde van de leaseperiode kunt u de auto weer terugkeren naar de leasemaatschappij of betaalt u een slottermijn zodat de occasion echt van u is.

Verkoop uw occasion en profiteer van Sale & Leaseback

Bent u ondernemer en wilt u direct extra liquide middelen creëren? Profiteer dan van onze unieke Sale & Leaseback formule. U verkoopt uw occasion aan ROS automotive en least deze terug via onze partner ROS finance. Zo creëert u direct financiële ruimte, want het bedrag dat u terugkrijgt voor uw occasion, kunt u direct gebruiken voor andere zakelijke investeringen.