Bent u op zoek naar een betrouwbare autodealer in Veenendaal (Utrecht) met unieke financieringsmogelijkheden? Of u nu een zakelijke rijder of consument bent, uw auto wilt verkopen, kopen of een auto wilt financieren met financial lease, bij ROS automotive is alles mogelijk.

  • Full-service autobedrijf uit Veenendaal
  • Diverse, unieke financieringsmogelijkheden
  • Uw nieuwe auto voor de deur afgeleverd

Financial en Particulieren Lease Veenendaal

Wilt u een occasion rijden, maar heeft u het aankoopbedrag niet in één keer beschikbaar? Als autodealer bieden wij interessante financieringsmogelijkheden voor particulieren en zakelijke rijders. U betaalt elke maand een vast laag bedrag en bent gewoon economisch eigenaar van de auto. Daardoor profiteert u als ondernemer van interessante financiële voordelen en zowel particulieren als zakelijke rijders worden na het aflopen van de leaseperiode en het voldoen van de slottermijn volledig eigenaar van de auto.

Auto sleutel

Sale & Leaseback Autodealer Veenendaal

Naast financial lease en particulieren lease,bieden wij als autodealer in Veenendaal u de unieke financieringsmogelijkheid Sale & Leaseback aan. U verkoopt uw auto aan ROS automotive en least deze terug door middel van een financial leasecontract via onze partner ROS finance. Zo beschikt u direct over liquide middelen! Elke maand betaalt u een vast, laag bedrag. Het bedrag dat is vrijgekomen door de verkoop van uw auto, kunt u direct investeren in uw onderneming.

Autobedrijf Veenendaal: ruim aanbod unieke occasions

Als autobedrijf in Utrecht (Veenendaal), beschikt ROS automotive altijd over een voorraad met uiteenlopende occasions. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de perfecte bedrijfswagen of personenauto? Ook dan helpt ROS automotive u graag op weg. Voordat de occasions op de website van ROS automotive verschijnen, ondergaan ze eerst een grondige technische keuring, zodat u jarenlang plezier kunt hebben van uw occasion zonder daarbij gebreken te ervaren.

Of u nu in Veenendaal of elders in het land woont: uiteraard leveren we uw auto voor de deur af.

Contact

Kom gerust langs op locatie om onze occasions te bekijken. U vindt ROS automotive in Veenendaal-Noord, vlakbij afslag 23a Veenendaal (A12).

ROS automotive
Einsteinstraat 51
3902 HN Veenendaal (Utrecht)